Stim ca in aceasta perioada circula foarte multi virusi care afecteaza in special copiii din gradinite sau scoli de aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu o super oferta: Pentru contractele incheiate pe un an de zile veti beneficia de 20 % reducere din pretul iniatial al unui tratament de dezinfectie. Tratamenetele pentru dezinsectie, dezinfectie si deratizare se aplica lunar, o data la 3  luni, semestrial sau anual in functie de activitatea desfasurata. Garantia lucrarii este valabila pe toata durata contractului. Echipamentele si produsele folosite respecta in totalitate normele impuse de Uniunea Europeana si de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Pe langa toate aceste aspecte suntem si acreditati ISO Management de mediu si ISO management calitate pentru prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Axandu-ne mai mult pe zona Bucuresti si zonele limitrofe, deplasarea la sediul clientului se face gratuit.

Substantele folosite in operatiile de dezinsectie si deratizare de Flor Dimol, sunt avizate de Ministerul Sanatatii si sunt insotite de certicate de calitate. La cererea dumneavoastra aplicarea tratamentelor pentru dezinsectie si deratizare se poate efectua si dupa orele de program. Orice specialist in domeniul dezinsectiei si deratizarii va poate propune o oferta de pret corecta numai in urma unei vizionari a spatiului, de aceea Flor Dimol se deplaseaza si va ofera cel mai mic pret la cele mai inalte standarde de calitate.

In plus Flor Dimol isi apreciaza partenerii fideli si ii rasplateste prin reduceri si oferte speciale pentru orice tratament de dezinsectie si deratizare in Bucuresti!

Flor Dimol va ofera SUPER REDUCERI de preturi la dezinsectie si deratizare pentru asociatii de propietari si subsoluri de bloc. 
Stim ca in aceasta perioada invadatorii precum purecii, gandacii de bucatarie si sobolanii nu inceteaza sa apara si creaza disconfort locatarilor si de aceea Flor Dimol vine in intampinarea dumneavoastra cu oferte de pret foarte avantajoase pentru tratamente de dezinsectie si deratizare. Nu ezitati sa ne contactati pentru URGENTE la numarul   0721.169.157 si unul din specialistii nostrii in servicii DDD va va prelua solicitarea.

Iar daca ne mai si recomandati cunostintelor, va oferim si interventii pentru dezinsectie si deratizare GRATUITE sau reduceri in plus, fara a neglija insa calitatea!
DESPRE NOI     I     SERVICII     I     DEZINSECTIA    I    DERATIZAREA     I     DEZINFECTIA     I    CONTACT