Dezinsectia se ocupa cu distrugerea si preventia insectelor si arahnidelor (paianjeni) in scopul prevenirii bolilor infectocontagioase care pot fi transmise prin acesti vectori.

Flor Dimol Impex foloseste in dezinsectie, pe scara larga, insecticidele aflate in comert sub diferite denumiri: D.D.T., Analcid, Detexan, Hexacloran etc. Garantam o lucrare de dezinsectie 20 de zile daca se respecta indrumarile specialistilor nostrii.
Aceste insecticide se folosesc pentru distrugerea si preventia aparitiei mustelor, a purecilor, a paduchilor de cap si de corp, a gandacilor, furnicilor si plosnitelor.

Dezinsectie


Dezinsectie Capuse
 In tara noastra, capusele au o singura generatie pe an si sunt foarte rezistente la inanitie. Gazdele pe care le paraziteaza capusele sunt: boul, oaia, capra si uneori omul. Intepatura este dureroasa si insotita de un proces inflamator datorita secretiei salivare, precum si datorita ruperii rostrului in tegument. In cazul in care observati pe animale capuse nu ezitati sa apelati la servicii de dezinsectie capuse.
Patrunderea sub piele a secretiei salivare provoaca o iritatie locala insotita de un prurit (mancarimea pielii) foarte suparator. Prin intepatura lor pot transmite numerosi agenti patogeni responsabili de transmiterea anumitor boli precum: febra butonoasa, tifosul endemic sau encefalitele virotice. Pentru preventie apelati la serviciile Flor Dimol.

Dezinsectie Puricii
 
Puricii sunt ectoparaziti hematofagi ce traiesc temporar in lenjeria omului numai atunci cand il ataca pentru a se hrani si ai animalelor – pot intarzia mult pe blana acestora si nu o parasesc decat atunci cand gazda moare.
Longevitatea adultilor este mai ridicata la masculi, un purice parazit la un animal domestic putand supravietui 4 luni la o temperatura de -7-10 grade Celsius si o umiditate relativ ridicata. Daca se hraneste regulat, poate trai de la 3 pana la 17 luni.
Puricii se infecteaza cu bacilii pestei in momentul inteparii animalelor bolnave. Odata ingerati de insecta, bacilii pestei se inmultesc in stomacul insectei, de unde sunt eliminati fie prin regurgitare, fie prin dejectii sau infecteaza plaga produsa prin intepare. Transmiterea de la animal la om se face de obicei tot prin inteparea omului de catre puricii sobolanilor. Deci mare atentie, in special cei care aveti animale si locuiti la curte, apelati cu incredere la serviciile pentru dezinsectie purici.

Dezinsectie Plosnita de pat
 

Plosnita de pat masoara 4-5mm lungime si o latime de 3mm. Traieste in locuintele umane, ascunse in timpul zilei in micile crapaturi pe care le gasesc in mobilier sau zidarie, tablouri, tapet  si ies din ascunzisuri noaptea pentru a ataca victimele, avand un excelent simt al orientarii.
Nu ataca numai oamenii, ci si animalele domestice (caini, pisici) sau salbatice (sobolani) care se gasesc in locuinte. Ele intra in categoria parazitilor temporari, intepatura lor dureaza cateva minute si  este nedureroasa la inceput, dar care este urmata repede de o congestie locala cu senzatia de mancarime violenta si de o mica papula.
Plosnita de pat genereaza un disconfort marcat prin iritatiile produse de intepaturi, prin simpla ei prezenta si prin mirosul caracteristic si extrem de neplacut pe care-l degaja. Cauza principala a iritatiilor produse de intepaturi se datoreaza secretiilor salivare care au un rol anticoagulant si iritant. Mirosul pe care il degaja este produs de secretia glandelor de aparare care exista atat la nimfe cat si la adulti.

Dezinsectie Tantari
 Sunt insecte cosmopolite, foarte adaptabile, reprezentate prin mai mult de 3000 de specii distribuite pe toata suprafata globului.
Tantarii se instaleaza preferential in anumite zone pe care omul le transforma prin diferitele sale activitati. De aceea in conditiile aglomerarii urbane moderne, a crescut foarte mult ponderea lor ca insecte de disconfort. Vara mai ales nu trebuie neglijat tratamentul pentru dezinsectie tantari, fie ca solicitati preventiv sau de tratament este bine sa ne protejam de acesti purtatori de virusi foarte periculosi.
Tantarii au rol de vectori biologici si transmit trei tupuri de organisme patogene pentru om. Acestea sunt:
- plasmodii – protozoare care produc malaria.
- virusuri – care produc febra galbena, denga, encefalite etc.
- viermi de genul Waucheria, care produc filarioze.

Dezinsectie Gandaci de bucatarie


Prezenta gandacilor de bucatarie este o dovada a lipsei de curatenie si un element de disconfort psihic. Contactul permanent cu omul si capacitatea lor de a vehicula germeni patogeni dintr-o parte in alta le confera o deosebita importanta in sanatatea publica.
Cei mai cunoscuti si cei mai raspanditi gandaci de bucatarie sunt: gandacul rosu de bucatarie, gandacul negru de bucatarie si gandacul american.
Toate cele trei specii se gasesc la noi in tara, in toate anotimpurile si destul de raspandit.

Cum va putem ajuta noi sa scapati de gandaci de bucatarie, de tantari sau de capuse? Foarte simplu: avand in spate experienta specialistilor nostrii in domeniul dezinsectiei in special anti tantari, anti gandaci de bucatarie si anti insecte.

ClickLink.ro
dezinsectie capuse
firme dezinsectie bucuresti
dezinsectie bucuresti
dezinsectie tantari
dezinsectie gandaci
DESPRE NOI     I     SERVICII     I     DEZINSECTIA    I    DERATIZAREA     I     DEZINFECTIA     I    CONTACT